woensdag 1 mei 2013

Een rustig weekend

Dit zal op zich maar een kort blogberichtje worden want het weekend van 20 en 21 april was zoals in de titel gezegd zeer rustig. Omdat bijna iedereen op uitstap was had ik het huisje voor mezelf. Lang uitslapen, lezen en op de computer zitten. Alleen 's avonds heb ik telkens wat gedaan met Steffen (die ook alleen thuis zat.

Zaterdagavond gingen we eerst lekker iets eten (bij een afhaalchinees, het was wel weer iets bami-achtig). Daarna gingen we kijken naar de film: "Oblivion" in de TBL-bioscoop. De film was wel interessant, zeker als je daarbij het Surinaamse publiek bijtelt dat zich heel hard inleeft met de film (vele oooh en aaaaaaah geluiden enzo). Daarna gingen we naar huis en dronken we nog iets samen waarna Steffen naar huis ging.


De volgende dag weer hetzelfde, rustige dag alleen en 's Avonds afgesproken met Steffen. We gingen namelijk nog eens naar onze goede vriend: Pater Geyskens. Hier dronken we iets samen met de Pater en zijn vrienden. Hij nodigde ons ook uit om in de week eens te komen eten van zijn zelfgevangen vis. Ook ging hij volgende zondag met ons rondrijden in zijn parochie (om ons zijn kerken en scholen te laten zien). Hierna keerden we weer huiswaarts want de volgende dag moest ik naar school, voor het eerst mocht ik namelijk lesgeven op maandag (om te 'oefenen' voor de les op dinsdag).



Groetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten